Laatst kreeg ik een leuk bericht!

Hallo Inez, Eerder heb je mij begeleid als loopbaanadviseur in het kader van het ontwikkeladviestraject. In dit traject heb ik kunnen onderzoeken wat voor werk nog meer goed bij mij past, namelijk een functie als (bus)chauffeur. Ik heb toen mede door jou contact gehad met een vervoersbedrijf over het volgen van een opleiding tot buschauffeur. Dat is er toen niet van gekomen. Vorig jaar ben ik benaderd door bouwbedrijf van Wijnen te Heerenveen met de vraag of ik bij hen wilde komen werken als chauffeur betonmixer. We hebben een goed gesprek gehad en ik heb toen voorgesteld een dag mee te lopen om te zien wat het werk inhoud. Dit was zo’n succes dat ik de baan heb aangenomen! Ik werk er nu alweer een jaar en heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb jou toen wel verteld dat ik nog altijd op zoek was naar het juiste werk en dat heb ik hier gevonden. Dat wilde ik jou toch even vertellen omdat het mede te danken is aan het ontwikkeladviestraject!