Ik begeleid langdurig zieke medewerkers in het zogenaamde tweede spoor traject. Zo kreeg ik het bericht van een langdurig zieke medewerkster uit de zorg die ik afgelopen jaar heb begeleid en een vaste baan heeft! Hieronder haar verhaal. Mocht je interesse hebben voor re-integratie tweede spoor, mail of bel mij!

Ik ben ziek geworden door een disbalans tussen werk en privé. Na ruim 1,5 jaar ziek thuis te zijn geweest ben ik het tweede spoor traject ingegaan. Op dat moment wilde ik vasthouden aan mijn eigen werk in de zorg, waar mijn passie ligt. Ik had veel last van een hoge werkdruk in combinatie met mijn thuissituatie, dat werk paste op een gegeven moment niet meer. Inez heeft me gestimuleerd om vooral breder te kijken naar de arbeidsmarkt, op zoek te gaan naar kansen en vooral ‘’niet op 1 paard te wedden’’. Dat was een eye opener voor mij. Daar ben ik toen mee aan de slag gegaan door actief te gaan informeren en te solliciteren. In de zorg ben ik middels een werkstage weer aan het werk gegaan en heb ik een vaste baan gekregen! Superblij en trots!